RSS

nemtom minek, csak irok:)

írta: Sailor Zsu ; 2010.09.28. 01:52

szoval megint eltelt egy időszak, és most hosszu mükörmökkel kell gépelnem és ez egy kicsit szar:D de persze biztos vannak olyanok akik állandoan itt császkálnak és azt várják h én mikor irok végre vmi értelmeset, az ostoba kis verseim helyére:D

mint pl az apukám:D folyton erre tekereg:D nah mindegy. szal lényeg h tegnap este öcsém bentmaradt velem fehérváron. sikerült elintéznem neki h bentalhasson fiukoliba, miután 20 perc nem volt elég h kiérjünk vadászbol vasutra. XD nemtom mi van velem. folyamatosan görcsöl az oldalam... de nem is a hasam, hanem a csipőcsontom és a lengőbordám között az oldalam.. nemtom miért:S de nagyon rossz. nem igazán tok vele mozogni.

lassan el kéne kezdenem összeirni a szerenádos dalokat. novemberben elkezdődnek a probák, ráadásul nekem másfajta probáim is lesznek, emellett a költözés, a melo, és a fotósuli is rátesz. szoval remélem nem nagyon fogok unatkozni ebben a maradék pár honapban. 

szilveszter... kéne vmi fix program. de azt szeretném ha  mindenki ott lenne akit szeretek és aki számit! tök jo lenne... jah meg előtte még ottvan a karácsony:S nemtom kivel leszek... v épp kivel nem.

Csa.. hm, erről asszem nemszabad irni. nem azért mer esetleg Ricsi megharagszik XD hanem mer megkért h ne irjak rola mindenféle publikus internetes portálon... mintha reklámoznám komolyan:D hééé emberek:D itt irok valakiről akiről nemszabadnaaa:D:D nah szal lényeg h alakulnak a dolgaim rendesen, de persze amig a kapcsolati állapotom "bonyolult" és nem vele, addig nincs semmi köztünk. ez ilyen hallgatolagos megegyezés. h utána mi lesz? még nemtom. 

kéne mennem aludni. hajnal 2 van, holnap mek albitnézni, este meg mek melozni... hurrá:S nah mindegy. mek  alcok. azt holnap meg csinálok valami finomat végre...

jah, megint csináltam olyan fincsi salit:D 

nah téll mek mer már fidgetem is lejárt:D

jo8 csók!!

 

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://dilis.blog.hu/api/trackback/id/tr612328503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pacs63 2010.10.05. 23:05:42

Igen, olvasom... jó a vers, tetszik. De fájdalmad nem... szeretlek!

Sailor Zsu 2010.10.07. 08:22:26

@pacs63: ne aggodj, nincs semmi baj:) énis téged. pusz

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása